Jong talent gespot in het Provinciehuis

 

YOUCA vzw organiseerde voor de 12de keer de YOUCA Action Day, dat is trouwens de nieuwe naam van de Zuiddag. Meer dan 15.000 Vlaamse en Brusselse jongeren gingen aan de slag voor een bedrijf, een organisatie, een overheid of een particulier. Het loon dat ze daarmee verdienen steunt zowel een jongerenproject van Trias ngo in El Salvador en 7 projecten in Belgiƫ.

  donderdag 19 oktober 2017

Vandaag ontving mijn kabinet Nathan Willems, een 5dejaars student uit Heilige-Drievuldigheidscollege te Leuven. Hij kroop voor één dag in de huid van de kabinetsmedewerkers en deelt graag met jullie zijn ervaring.

"Het is tof om vandaag eens een echte job te doen voor een goed doel. Het is een ontspanne werkomgeving en het is eens interessant om met leerkrachten na te denken over verschillende onderwerpen. Verder heb ik ook aan een vergadering meegedaan en het was boeiend om met andere mensen te discussiëren over het kritisch denken van leerlingen en hoe je het best met fake-news omgaat. Ik werd goed ontvangen en ik ben blij dat ik deze job gekregen heb."

  Onderwijs

 Nieuwsbrief

" Socialisme beleef je met je hart en
voer je uit met je verstand. " Logo spa