Provincie dankt haar 280 leerkrachten

Donderdag 5 oktober is het de internationale ‘Dag van de Leerkracht’. De provincie Vlaams-Brabant bedankt op deze dag de 280 personeelsleden van haar scholen De Wijnpers in Leuven, De Sterretjes en PISO in Tienen.

  donderdag 5 oktober 2017

Op deze dag dankte Marc Florquin, gedeputeerde voor onderwijs, de leerkrachten van PISO Tienen met een anti-skimming kaarthouder. Op dat moment kregen de leerkrachten een ontbijt van het schoolbestuur.

‘Het wordt zo vaak gezegd: leerkracht zijn, dat zit in je bloed. Een leerkracht ben je met hart en ziel. Een leerkracht ben je voor het leven. Het wordt zelfs zo vaak gezegd dat het een vanzelfsprekendheid wordt. De Dag van de Leerkracht is bij uitstek de dag om hierbij stil te staan. Daarom wil ik al onze leerkrachten hartelijk danken voor hun inzet en enthousiasme’, zegt Marc Florquin, gedeputeerde voor onderwijs.

Ook in De Wijnpers in Leuven (vanaf 7 tot start van de lessen) en in De Sterretjes in Tienen (van 8 tot 8.50 uur) werden de leerkrachten verwend met een verrassingsontbijt.

  Bekijk hier enkele sfeerbeelden.

  Onderwijs


  Meer foto's

 Nieuwsbrief

" Socialisme beleef je met je hart en
voer je uit met je verstand. " Logo spa