PISO organiseert nieuwe avondloop door Tienen

Op 7 september stelden Marc Florquin, gedeputeerde voor onderwijs en sport, PISO-directeur Paulette Wouters, burgemeester Katrien Partyka en schepen van onderwijs Ine Tombeur het parcours van de PISO CiTy-run voor.

  donderdag 7 september 2017

Op vrijdag 20 oktober organiseert PISO Tienen, in samenwerking met de stad Tienen, Kom Winkelen in Tienen/KWIXX en Sportraad Tienen, de eerste ‘PISO CiTy-run’.

De PISO CiTy-run is een avondlijke wedstrijd waarbij deelnemers door en langs historische gebouwen en winkels in Tienen lopen. Bovendien is er animatie langs het parcours en zijn er voor wie wil verrassingsopdrachtjes.

‘Met de PISO CiTy-run trekken we resoluut de kaart van de sport. Onze provinciale school staat dan ook niet voor niets bekend als ‘de sportieve school’ in Tienen’, zegt Marc Florquin, gedeputeerde voor onderwijs en sport.

‘Dat klopt’, beaamt directeur Paulette Wouters. ‘Onze sportafdeling kent sinds jaar en dag een groot aantal leerlingen. Tijdens de middagpauzes kunnen onze leerlingen ook deelnemen aan sportieve middagactiviteiten zoals voetbal of dans’.

Alle info en inschrijven : http://run.piso.be

  Bekijk hier enkele sfeerbeelden.

  Onderwijs


  Meer foto's

 Nieuwsbrief

" Socialisme beleef je met je hart en
voer je uit met je verstand. " Logo spa