Marc Florquin (Diest) is lijsttrekker sp.a voor provincieraadsverkiezingen Vlaams-Brabant

 

De 59-jarige Marc Florquin uit Diest zal de lijst aanvoeren in het district Leuven. Marc is momenteel provinciaal gedeputeerde voor economie, onderwijs en EFRO en dus de ideale lijsttrekker.

  zondag 2 september 2018

sp.a heeft haar lijst voor de provincieraadsverkiezingen op 14 oktober voorgesteld. De 59-jarige Marc Florquin uit Diest zal de lijst aanvoeren in het district Leuven. Marc is momenteel provinciaal gedeputeerde voor economie, onderwijs en EFRO en dus de ideale lijsttrekker. Daarvoor was hij jarenlang schepen in Diest.

Op de tweede plaats staat de 34-jarige Bieke Verlinden, schepen voor sociale zaken, werk en studentenzaken in Leuven. Plaats 3 is voor Eddy Vandenbosch (54), OCMW-voorzitter in Landen en coördinator socioculturele organisaties FSMB. De 4de plaats gaat naar Nele Daenen (43), die werkt als coördinator team kennis infrastructuur van het Gemeenschapsonderwijs. Nele zal ook de lijst trekken bij de gemeenteraadsverkiezingen in Tienen.

Leuvens burgemeester Louis Tobback duwt de lijst, voorafgegaan door federaal parlementslid Karin Jiroflée (Haacht), Leuvens schepen Mohamed Ridouani en oud-burgemeester van Tienen Marcel Logist.

  Lokaal

 Nieuwsbrief

" Socialisme beleef je met je hart en
voer je uit met je verstand. " Logo spa