Europa in je buurt op 12 mei

 

Op zaterdag 12 mei van 12 tot 17 uur kan men op het Martelarenplein in Leuven deelnemen aan activiteiten en animatie in het kader van ‘Europa in je buurt’.

  woensdag 9 mei 2018

Wat realiseren Vlaanderen en Europa voor de Vlaams-Brabander?

Op zaterdag 12 mei organiseren de provincie Vlaams-Brabant, de stad Leuven en de Europese Structuur- en Investeringsfondsen van Vlaanderen, ‘Europa in je Buurt’. Tijdens dit evenement tonen ze via activiteiten welke projecten ze voor de regio uitgevoerd hebben met Vlaamse en Europese subsidies.

‘Op deze dag, die in het teken staat van de Dag van Europa, komt de deelnemer meer te weten over de werking van Europa in Vlaanderen. Aan de hand van leuke activiteiten zetten we onder meer projecten over innovatieve geneeskunde, fietssnelwegen, jonge ondernemers of met een talententool in de kijker’, zegt gedeputeerde Marc Florquin.

Kinderen kunnen deelnemen aan een kookworkshop met streekproducten, zich laten grimeren, uit de bol gaan in de pop-up kinderboerderij of over het blote-voeten-pad lopen.

‘Europa in je buurt’ is een initiatief van de provincie Vlaams-Brabant, de stad Leuven en de Europese Structuur- en Investeringsfondsen van Vlaanderen, het Europees Sociaal Fonds (ESF), het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (ELFPO) en het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV).

Bekijk hier het programma.

  Europa

 Nieuwsbrief

" Socialisme beleef je met je hart en
voer je uit met je verstand. " Logo spa