Provinciale promotrailer voor het eerst op CrossCup

Provincie Vlaams-Brabant pakt voor het eerst uit met haar promotrailer tijdens de Easykit CrossCup van Vlaams-Brabant in Rotselaar.

  zondag 11 februari 2018

Gedeputeerde Marc Florquin toonde de promotrailer en gaf hij uitleg over het vernieuwde provinciale evenementenbeleid

‘Als provincie ondersteunen we al jaren belangrijke evenementen die in onze regio plaatsvinden. We zullen voortaan ook fysiek aanwezig zijn op deze activiteiten met onze nieuwe promotrailer. Hiermee kunnen we op het terrein ons mooie aanbod, zoals het Sven Nys Cycling Center of de provinciedomeinen, meer in beeld brengen bij een ruim publiek’, zegt gedeputeerde Marc Florquin.

De promotrailer is een caravan met folderrekken, audiovisuele apparatuur en een fotobooth. Met deze promotrailer kan de provincie efficiënt folders, magazines en goodie bags verdelen, mondelinge toelichting geven, ludieke acties of kinderanimatie organiseren.

Tijdens de CrossCup in Rotselaar konden de bezoekers in de promotrailer een virtual reality-film bekijken. Ze maakten kans op een STRAVA-abonnement als ze deelnamen aan de wedstrijd en aan de hand van de VR-film de favoriete loopplek in Vlaams-Brabant raden.

  Economie

 



Nieuwsbrief

" Socialisme beleef je met je hart en
voer je uit met je verstand. " Logo spa